Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

nike m2k tekno phantom

Posted by gcwkq0p9 
nike m2k tekno phantom
September 07, 2019 12:36AM


nike schoenen zwart dames In 2002 werd de NIKE Air Monarch uitgebracht, een echte klassieker die al snel de klassieke "Dad Shoe" in de VS werd. Designer Jin Hong stelt zich voor hoe de Monarch eruit zou zien als deze ongeveer 15 jaar later zou verschijnen: de NIKE M2K Tekno is geboren!

nike schoenen wit blauw Geïnspireerd door de Nike Monarch, heeft de M2K Tekno een futuristische hielclip en een zachte, comfortabele tong. Een bovenwerk van leer en textiel biedt een moderne stijl en de middenzool van Injected Phylon biedt uitstekende lichtgewicht demping. Een hiellipje zorgt ervoor dat je gemakkelijk aan en uit kunt. Stap in de M2K Tekno voor de hele dag comfort en stijl.

nike schoenen heren grijs Met de herfst in volle gang, is de trendy Nike M2K Tekno klaar om te worden uitgerold in drie gloednieuwe colorways om Nike te helpen zijn dominantie in de dikke sneakerruimte te behouden. Geïnspireerd door de cultklassieker Nike Air Monarch, maakt de licht afgeslankte Tekno nog steeds gebruik van robuuste gelaagdheid voor een overvloed aan kleurblokkerende mogelijkheden, die leent aan een hele reeks aantrekkelijke kleurenschema's.

nike m2k tekno phantom We weten dat je niet genoeg kunt krijgen en Nike ook. Het merk keert terug met een vrouwelijke kleur voor hun onlangs gelanceerde model, de M2K Tekno. Dit silhouet doet denken aan de OG dad sneaker, de Nike Monarch, en haalt zijn dikke zool uit de Monarch IV. Met een mix van mesh, leer, een rubberen buitenzool en een gewaagd plastic hielstuk is deze schoen een must voor iedereen die op de throwback dad-schoenentrein rijdt.

https://www.schoenensize.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login