Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Adidas Sobakov Sesame/Light Brown

Posted by 678c7zxd 
Adidas Sobakov Sesame/Light Brown
September 07, 2019 03:12AMDen nya Adidas Skor Herr 2019 har kontinuerligt varit en av de mest intressanta adidas Originals-silhuetterna på marknaden sedan dess första lansering i sommar. Anländer till en "Clear Orange", en "Core Black" och en "Cloud White", var och en av de nya Sobakovs har en ribbad stickad överdel med ett intressant nytt tag på den klassiska Three Stripes-grafiken som sveper runt hälen och allt vägen upp till den laterala / mediella mittfoten. Var och en har också en tjock åtsåla och läderhög på tungan / hälkragen för en förstklassig känsla.


Adidas Skor Guld är en silhuett som hedrar andan i modern fotbollskultur. Under höstsäsongen kommer skon att anlända till en "Triple Black" färgväg. Dessa skor är byggda med en stretchig överdel och har ett hårt utseende med reflekterande svängande tre ränder ovanpå en djärv yttersula med skulptur.


The Three Stripes debuterade Adidas Nya Skor 2019 som framhävs av dess djärva skulpturerade gummi yttersula. För denna utgåva får skon en grå genomskinlig sula. Den har en Beige överdel med reflekterande svängande tre ränder och en bränd orange läderklack som lägger till för en fin kontrast.


För nästa Adidas Sobakov Sesame/Light Brown skapande introducerar det tyska sportklädmärket ett annat diskret färgschema som ser Core Black interagera med hits från Off White och Raw Amber för att skapa en orörlig casual estetik redo för gatorna. Medan denna silhuett kan vara något liknande andra modeller som Samba, håller dess bulbous sultenhet och tre-stripes-utseendet modellen ny och fräsch.


https://www.rea-skor.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login