Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Adidas EQT Support Adv Mid - Dragon Ball Z Shenlong

Posted by 678c7zxd 
Adidas EQT Support Adv Mid - Dragon Ball Z Shenlong
September 07, 2019 03:14AMDe Adidas Schoenen Rood is gekleed in een multicolor motief op de gebreide teen. De kleurrijke teen wordt vervolgens gekoppeld aan de rest van de schoen die een mix van gewaagde oranje, lichtblauwe en witte tinten gebruikt. Zwarte details op gebieden zoals de buitenzool, veters en Three Stripes dragen bij aan het ontwerp van de schoen. Een White Boost-middenzool voegt comfort toe aan de esthetiek van de schoen.


De nieuwste colorway om te laten vallen is de Adidas Schoenen Dames Blauw hierboven weergegeven. Night Cargo zorgt voor het grootste deel van de schoen, waaronder het bovenwerk van suede en mesh, een deel van de zool en voering. Een gebroken witte tinten worden opgemerkt op de tussenzool en Three Stripes, terwijl een camo-motief op de hielteller wat oomph toevoegt aan het ontwerp.


Hoewel Adidas Schoenen 2019 Sale wordt herinnerd om zijn groene en witte hardloopsilhouetten, kiest Packer ervoor om de lijn "Adventure Equipment" te markeren, een reeks robuuste opties voor outdoorschoenen, met het EQT kussen ’91. In plaats van vast te houden aan een gedempte colorway, zijn kleursignalen uit verschillende archiefmodellen genomen om een ​​eerbetoon aan de hele adidas EQT-lijn te creëren.


Detaillering van het nieuwste Adidas EQT Support Adv Mid - Dragon Ball Z Shenlong aanbod heeft overal zwarte en gouden accenten, evenals gele en lichtgroene Primeknit langs de bovenkant. We zien ook donkergroene Primeknit-strepen die een opvallend contrast bieden. Bruin leer rust op de middelste middenvoet en het hiellipje, een knipoog naar de drakenstructuur van Shenrong. Het kleurrijke paar wordt geleverd met een speciale binnenzool en doorschijnende groene buitenzool. Ten slotte ronden gele en rode hakaccenten het ontwerp af.


https://www.schoenenwho.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login