Nike Air Max 95 Pale Ivory
September 11, 2019 01:11AMTher Nike Schoenen Sale heeft in de afgelopen paar weken een breed scala aan kleuren aangenomen, zowel opvallend als eenvoudig, terwijl het Swoosh-merk zich voorbereidt op de lente, en het nieuwste seizoensgebonden paar dat aan de oppervlakte komt, is deze nieuwe combinatie van wit, grijs en amarillo die Bijna Livestrong-achtig.Een eenvoudig gaas zorgt voor de basis, terwijl een enkele gele suède overlay / gele hiel contrast bieden boven en rond drie grijswaarden-achtige strepen - die van een lichtgrijs naar de keel gaan naar een donker steengrijs langs de tussenzool Een licht zeil verschijnt op de neus, terwijl gele Air Max dempingseenheden omringd door wit schuim op de tussenzool een extra pop van kleur bieden.De stylings worden vervolledigd door een zwarte en gele buitenzool.


Als 's werelds grootste producent van sportkledingproducten Nike Schoenen Heren de Swoosh-opdruk de verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat deze zijn klanten op ecologisch efficiënte manieren van dienst is. De onlangs onthulde Plant Color Collection is zeker een stap in de goede richting aangezien deze twee ongerepte Air Max 95-opties Deze exclusieve drops voor dames in stoffen pasteltinten voor het huidige seizoen hebben ook een gezellige badstofachtige voering, lederen tongpatches en canvas-hang-tags die de natuurlijke kleurstoffen oproepen.


De schoen maakt deel uit van de nieuwe duurzaamheidcollectie van Nike Schoenen Wit en is het plan van de Swoosh om zijn koolstofvoetafdruk te verkleinen.Deze schoen is geïnspireerd op de alternatieve manieren om kleuren te maken Sportief textiel met plantaardige kleurstof in pasteltinten bestaande uit lichtbruin, bruin, rood en blauw , de sneaker is ook gedetailleerd met badstof voering en lederen tongpatches. Eindelijk, schone witte zolen met de kenmerkende Air Max demping maken het af.


De nieuwe Sustainability Collection van Nike Air Max 95 Pale Ivory met de release van de Nike WMNS Air Max 95 Plant Color Crimson Tint. Het is het plan van de Swoosh om zijn koolstofvoetafdruk te verkleinen, en de hardloper is geïnspireerd door de alternatieve manieren om kleur te maken. Op basis van kleurstof in pasteltinten bestaande uit lichtbruin, bruin, rood en blauw, is de sneaker ook gedetailleerd met voering van badstof en lederen tongpatches. Ten slotte maken de stijl zijn schone witte zolen met de kenmerkende Air Max-demping.


https://www.air270sport.com/
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login