Nike Air Max 97 Aanbiedingen
October 08, 2019 03:57AM
De Kopen Nike Air Max 97 krijgt het drievoudige zwarte thema en het is een perfect paar om elk seizoen te rocken. Het model lijkt in wezen op het OG-ontwerp, maar de ultra-make-up vermindert het gewicht en behoudt de kenmerkende lijnen in een enkellaags bovenwerk, evenals het debuut van de Air-Sole PSI-dempende zool. Bijpassende hieltreklipjes, branding en 3M reflecterende details zijn toegevoegd om de slanke look helemaal af te maken.Een quickstrike Nike Air Max 97 Goedkoop in Triple Black die vorige week is uitgebracht, maar een bijgewerkte Ultra-versie zal volgende week vallen als je deze hebt gemist. Het model lijkt in wezen op het OG-ontwerp, maar de ultra-make-up vermindert het gewicht en behoudt de kenmerkende lijnen in een enkellaags bovenwerk en het debuut van de Air-Sole PSI-dempende zool. Heel pull tabs, branding en 3M reflecterende details zijn toegevoegd voor een finishing touch.

De Nike Air Max 97 Aanbiedingen viert zijn 20e verjaardag, en deze Ultra-versie is een ander eerbetoon aan de klassieke hardloper. Het bijgewerkte model heeft een exclusief ivoor / wit thema voor dames en de ultramake-up vermindert het gewicht en behoudt de kenmerkende lijnen in een enkellaags bovenwerk. Reflecterende details van 3M en de luchtbelzool maken het strakke uiterlijk helemaal af.

Als dertien nieuwe Nike Air Max 97 Schoenen releases in augustus niet genoeg waren om je smaak voor de klassieke hardloper te bevredigen, is hier nog een hulp. Gemakkelijk een van de beste nieuwe colorways van de Air Max 97 die we dit jaar nog hebben gezien, het iconische silhouet wordt getrakteerd op een "VS" -achtige kleurencombo voor de originele constructie in marineblauw over het golvende bovenwerk met gouden accenten die zouden moeten herinneren aan veel Olympische-thema sneakers van Nike. Er is nog geen woord bekend over een releasedatum, dus houd het in de gaten voor meer informatie over de opvallende colorway.

Nadat de Nike Air Max 97 Dames/Heren "White Snakeskin" is gevallen, gaat volgende maand met de Nike Air Max 97 Pink Snakeskin een ander premium slangenthema naar retailers. Dit komt na het nieuws dat Nike Sportswear in totaal 13 colorways van het Air Max-model zal uitbrengen dat momenteel zijn 20e verjaardag viert in augustus. De Air Max 97 Pink Snakeskin heeft een tonale pasteltint in de hele mesh en synthetisch lederen bovenkant, terwijl een frisse witte tussenzool een schone afwerking toevoegt.

www.styleschoen.com
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login